NGRAWAT BUMI NANDUR POTENSI JILID III

25 Januari 2023 Adm Berita Desa Dibaca 380 Kali
NGRAWAT BUMI NANDUR POTENSI
Adalah Taggline kami dalam program pengkayaan Tanaman Potensial di Pakis.
Filosofine koyo ngene, Siji gawe Loro Gawe yo kuwi wit Duren Minongko penyangga Alam sing kebetulan Pakis ono ngisor gunung Butak, Kanggo Pelestarian Alam ben tanahe kuat, oksigene akeh, tur lemahe ben ora longsor.
Loro gawene ngene, Buahe iso dimanfaatke. Sak iki iso dingerti bareng2 nek rego duren 1 mulai 30 ewu sampek 250 ewu. Bayangke nek sliramu duwe 5 wit sing produktif angger tahun. Wes piro penghasilanmu.
Kanggo dienggo conto wae, durene pak tomo sekali panen kuat 15-16 Juta, nek rame sampek kuat 20 juta.
Dadi Wit e iso dienggo pelestarian alam, buahe iso didol. Waah jan mathuk tenan.
Kegiatan iki dirancang nganggo kegiatan Trabas, Tanam Pohon Duren, Bakti Sosial.
Lan kegiatan iki disuport mbah bupati Rembang @mbah_hafidz , Kapolres Rembang @polresrembang, Kodim 0720 @kodim0720_rbg @rembangkab Ketua @karangtaruna_rembang, Pokdarwis @kangsami_ dan @pemdespakis dan seluruh Komunitas Trill Rembang, Pegiat Sosial dan Partisipan yg lainya.